Over ons

Marloes de Haze (1978) heeft haar ervaring opgedaan in verschillende functies in de financiële en zakelijke dienstverlening. Deze ervaring heeft zij aangevuld met een opleiding Bedrijfskunde en tevens is zij gecertificeerd Lean Six Sigma Black Belt. De nuchtere Zeeuwse combineert een scherpe blik met een gezonde dosis humor. Daarnaast beschikt zij over een netwerk van professionals dat desgewenst ingezet kan worden om in uw behoefte te voorzien.

Als Lean Six Sigma Black Belt helpt zij uw bedrijf graag verder naar een meer efficiënte en effectievere organisatie. Hoe kunnen de werknemers en de capaciteiten van een organisatie optimaal worden ingezet voor een zo goed mogelijk resultaat? De combinatie van praktische leidinggevende ervaring gecombineerd met de kennis van Lean Six Sigma en verbetertrajecten resulteert in een unieke aanpak. Ook wanneer u tijdelijk een gedreven en inspirerende manager nodig heeft staat zij u graag terzijde.

Marloes adviseert en traint managers en medewerkers in verandertrajecten en helpt hen hun doelen te bereiken. Adviseren doet zij niet vanaf de zijlijn, maar zij steekt ook graag zelf de handen uit de mouwen. 

De Lean filosofie gebruikt De Haze Consultancy als uitgangspunt in haar projecten. Hierin richten wij ons op het verbeteren van leiderschap, processen en gedrag met de klant als uitgangspunt en de medewerker als belangrijkste driver.

Wilt u weten wat De Haze Consultancy voor u kan betekenen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

 

marloes de haze consultancyDeHazeConsultancyOverOns