Referenties

aanhalingstekens rood 75


Ik heb drie maanden intensief samen gewerkt met Marloes. Ik ken Marloes als een mensen-mens: altijd tijd voor haar collega's, altijd goed gehumeurd en weet met haar persoonlijkheid elke werkvloer te laten sprankelen. Gaat moeilijkheden niet uit de weg. Heeft zich binnen zeer korte tijd bekend gemaakt met het werk. Het waren drie fantastische maanden, waarin ik veel van haar heb kunnen leren.Ik had graag nog langer met haar gewerkt! Om al deze redenen kan ik een ieder Marloes aanraden als (interim) manager, trainer of projectmanager.

Thijs Boone, Arriva Group 

 

aanhalingstekens rood 75
Marloes heeft mij de eerste maanden als bedrijfsleider begeleid. Door haar enthousiasme en manier van werken is zij een inspirerend voorbeeld. Marloes is een netwerker, mensen-mens en heeft daarbij ook nog een feilloos strategisch inzicht. Een aanwinst voor elke organisatie!

Rosemary van de Velde, Creative Kids Concepts

 

aanhalingstekens rood 75


9 jaar samengewerkt met Marloes in voor ons beiden verschillende functies. Hands on, scherp en gedreven multi-talent die toen al LEAN was.                                                                                                                                                                                  

John Heijnsdijk, ING

 

aanhalingstekens rood 75
Ik heb Marloes leren kennen als iemand die exact weet waar ze voor gaat. Ze is sterk in haar communicatie en weet goed processen in kaart te brengen en deze te verbeteren waar mogelijk. Verder is het zeer prettig om met haar samen te werken, omdat zij haar zaken altijd correct afhandelt.    

Edwin Verspui, Feenstra Installatietechniek

 

De Haze Consultancy heeft o.a. voor de volgende bedrijven/organisaties werkzaamheden verricht: